Десерти

Вкусове за всички

Обадете ни се за поръчка

1.Сладолед 100 гр-2.90
2.Мелба 250 гр-4.70
/сладолед,плодове,топинг,сметана/
3.Нуга сладолед 150 гр-4.90
/сладолед,сушени плодове,яйце,сметана,бадем-Аmugdalus communis L./
4.Палачинка по избор/ мед и орехи или течен шоколад/ 150 гр-3.90
/яйце,брашно,мед или шоколад/
5.Шоколадов кейк 200 гр-5.40
/яйце,масло,сладолед/
Call Now ButtonКЛИКНЕТЕ ЗА ПОРЪЧКА